Livrare gratuita la comenzi de peste 360 Lei.
Incepand de la a doua comanda se acorda discount de fidelitate de 2 %.
DEZINSECTIA Dezinsectia contribuie la prevenirea si combaterea unor boli transmise de insecte si acarieni (tantari, paduchi, pureci, plosnite etc.) si reprezinta un plus de protectie pentru sanatatea Dumneavoastra . Contribuie efectiv la igienizarea in domeniul alimentar, a locuintelor, a adaposturilor de animale, magaziilor din fermele zootehnice, la reducerea pagubelor importante pe care daunatorii le produc produselor agroalimentare depozitate.
Dezinsectia este de doua feluri: - preventiva (profilactica) care are scopul de a impiedica inmultirea si raspandirea daunatorilor. Ea trebuie sa aiba caracter permanent, de preferinta cu periodicitate la intervale de trei luni ; - curativa (terapeutica sau de combatere) in focar, urmareste distrugerea si indepartarea insectelor si antropodelor din unitatea asupra careia se actioneaza. Ea se realizeaza la intervale repetate de 10 - 14 zile pentru distrugerea focarelor, fiind urmata apoi de dezinsectia profilactica.
Dezinsectia nu trebuie sa fie o executie cu produse cu toxicitate inalta, in acest sens se pot folosi produse noi, performante, sub forma de gel insecticid, un proces discret si lipsit de disconfort.
Metode de dezinsectie: - ecologica - consta in amplasarea unor capcane cu suport adeziv pe care se amplaseaza pastila cu feromon. Insectele sunt atrase si ramân imobilizate pe folia adeziva, prevenind astfel reproducerea lor. - chimica - consta in utilizarea substantelor pesticide de ingestie si contact, pentru combaterea insectelor.
| |
|
|